isljus

Dom här ljusen gjorde jag av gamla ljusstumpar som jag smälte, därav den ljusgröna färgen som jag gillar så mycket! Det ena ljuset är ett helt vanligt ljus i en burk, funkar att göra ljus i burkar om öppningen är stor, och till båda ljusen har jag återanvänt vekar från tidigare ljus som ramlat i golvet och gått sönder. Smart grej att återanvända såhär tycker jag,  då känner jag mej som en riktig sån där tant som återanvänder och tar och spar på allt!

Ljuset till vänster är ett isljus, dvs jag satte isbitar i en kartong (fäste först veken i mitten av kartongen) och så hällde jag stearinet över isen som sen gjorde att det bildades håligheter när stearinet stelnade. Idén hittade jag här, och mitt ljus blev inte alls så fint som jag hade tänkt mej (jag borde ha använt krossad is och inte iskuber)- men det gör inget, för det här ljuset har jag gjort alldeles  själv och det är fint bara därför!

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

En kommentar

  1. så fina… och vilken härlig bild du har tagit på dem!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *