Julrester

008 - Copy

Jag trodde att jag hade städat bort hela julen, men det hade jag inte alls det, och det tänker jag inte göra heller för dom här julpynten skall bli nya pynt i mitt pysselrum har jag bestämt!

Vad dom skall bli har jag inte riktigt bestämt än, men det där guldglittret var för guldglittrigt för att jag skulle klara av att låta bli att kolla på det året om så det får flytta en våning upp till pysselrummet och bli omvandlat till något.

018 - Copy

Pajakin fick komma upp igen, och det blev så mörkt utan julgranen så jag hängde upp en ljusslinga i den.

201 - Copy

I köket har vi fortfarande julstjärnor i fönstren i väntan på att jag antingen skall hänga upp dom vanliga lamporna eller göra nya. Har inte bestämt mej för vilket än.

087 - Copy

Utanför är det juligt värre runt dörren, men så himla praktiskt på kvällarna när det är mörkt och man behöver se i trappan. Ljusstaken står ännu i lilla fönstret, den ser ut att lysa när solen skiner genom köksfönstren, men mer och mer så får den förbli släckt – det märks att dagarna blir en aning längre för varje dag! Det är väl ungefär i takt med att dagarna blir längre som jag får mindre behov av julen och julljusen – november-december är så mörka månader att man behöver alla dom små lamporna och dom tända ljusen lite överallt för att bara orka genom mörkret, men nu med snön och solen känns dom så futtiga i jämförelse med äkta vara glitter. Fram för fler solskensvinterdagar tycker jag!

 

En kommentar

  1. Mysigt med några värmande julrester!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *