Novemberlördag

Solen skiner idag, så det blir att bege sig ut och njuta av trädgården så länge det bara går, men innan det en liten titt på vad som händer här hemma just nu

017

Min broderade tavla har äntligen fått komma upp på väggen och hänga. Det tog evigheter att få den upp, och då var det bara att slå en spik i väggen – undras varför man skjuter upp en del grejer helt i onödan?

Den är lite väl vågig just nu, så jag hoppas den plattar till sig med tiden. Jag använde ingen broderibåge när jag broderade och det märks!

021 (2)

I pysselrummet händer det saker i snigeltakt. Jag soterar och radar och ändrar om, tar ut saker ur burkar och askar och lägger in dom i andra. Snigeltakt, men det går framåt om än långsamt.

026

Vi njuter av höstsolstrålarna så mycket vi bara kan!

027

…märks att det snackas mycket Minecraft hemma hos oss!

035

Jag virkar och virkar, håller på med tredje filten till ungarna. Det blir en hexagonfilt nu igen, jag har ännu inte tröttnat på dom!

048

Här var det tomt på väggen till höger ända tills jag hängde upp min broderade tavla. Bokhyllan när man kommer upp till övre våningen är verkligen suverän när det gäller att få ungarna att upptäcka nya böcker. Såna här butikshyllor inspirerar verkligen till att plocka åt sig en bok och bläddra i den!

050

ett misslyckats projekt, eller kanske inte…? vet inte ännu. Färgen hade mer klumpar i sig än jag hade räknat med om man säger det så…

061 (2)Ibland när jag kommer in i vardagsrummet så har en av ungarna möblerat om med alla filtar. Så himla fint tycker jag! Jag hade själv inte kommit på tanken att använda filten som duk eller ens på soffan sådär, blir jättefint och mysigt.

Ha en skön lördag, hoppas solen skiner på dej också!

 

2 kommentarer

  1. Åh det här inlägget är så mitt i prick på allt jag inspireras av! Allt! Varenda bild får det att spritta i kroppen på mig!!! Såå fint broderi och så fin kartongdräkt. Och hyllan med böcker och filtarna på bordet i soffan och på bordet. Sååååå fint alltihopa!!!!

  2. Håller med Persilja och känner igen mig snigelfarten som städning av pysselrummet fortgår i. 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *