Dittan & dattan

Mänskor i New York – den bästa sidan jag har hittat på länge! Jag har suttit och läst i timmar på den här bloggen, den är som att få en liten glimt in i en massa olika mänskors liv, som att läsa ett utdrag ur några hundra böcker och den ena mer intressant än den andra. Skulle vara kul att göra ett liknande experiment på den egna orten tycker jag

Southern Trees – vacker tankeväckande text

10 gifs på mänskor som åldras – ger lite perspektiv tycker jag! Det är lite som trolleri  att se hur dom gamla mänskorna finns i dom unga, precis som man själv märker med åren

Slow motion bilder på hundar som skakar på huvudet – nånting att smila åt!

Balett-dansare i random situationer – härliga bilder!

Fotoserie på olika maträtter och drycker som rockstjärnor har krävt att få ha i sin loge – på nåt sätt fascinerande den här också!

Tom Fords ranch – Tom Ford är en modeskapare som har en helt unik ranch. Jag brukar inte vara nån fan av raka linjer och rak geometri, men dom här bilderna fascinerar mej på nåt sätt! Det här skulle jag vilja se och uppleva på riktigt.

Google vs Death – vissa firmor har längre gående visioner än andra…!

Om hur man kan lära ut emotionell intelligens i skolorna – nåt som jag önskar fler skolor skulle satsa på. Emotionell intelligens är liksom kärnan i det som håller våra samhällen ihop.

Terry Pratchett: Shaking hands with Death – en av mina favoritförfattare (skriver skojiga fantasy böcker) som har fått Altzheimer’s och som via sin vän håller ett tal om att åldras med en sjukdom och tankar kring det. Både roligt och tankeväckande!

amazonlilja
Dagens randombild – amazonliljan som blommade så vackert den här hösten!

 

En kommentar

  1. Vilken härlig blandning av länkar! Jag kikade genast på balettbilderna (wow!) och Tom Fords ranch. Sen läste jag om EQ i skolan (så klokt). När jag sitter vid datorn och har mer tid ska jag se Terry Pratchetts tal.

    Tack för tipsen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *