Det börjar bli dags att plocka fram lite skrämmande saker ur skrömslena – nånting som både jag och ungarna gillar! Märks också att barnen börjar bli större, för dom funderar jättemycket på vad som är läskigt och vad som inte är det (min pumpa var definitivt inte tillräckligt läskig!)

007

I ett hörn av matsalen har jag satt upp ett litet laboratorium. I ett svagt ögonblick tänkte jag att det kunde vara kul med en drinkbar och så blanda riktiga drinkar med såna här flaskor, men vi har en familjefest med massor av småungar så det funkar inte särskilt bra! inte ens om man serverar alkoholfritt – så mycket ungar som brukar springa omkring utan att vi vuxna har sådär jättestenhård koll precis. Precis som det skall vara på en familjefest!

011

Jag testade att göra några egna inlagda inälvor-typ i några loppisflaskor, det här är vanlig spaghetti (fick tummen ner av ungarna, men den får duga för i år – vill dom ha läskigare får dom gå o hämta riktiga maskar eller nåt!)

013

Mina krympta hjärnor flöt upp till ytan, men dom ser rätt så bra ut om man skärskådar dom (valnötter). Bakom flaskan finns en bild som jag skrev ut från den här sidan och ramade in i en halvt söndrig loppisram.

016

Dom läskiga händerna hänger med lite här och där.

018

Etiketterna på en del av flaskorna hittade jag också på nätet, har inte direktlänken men jag hittade den genom att googla typ såhär. Jag skrev ut dom och limmade fast dom på loppisflaskor, lätt som en plätt-pyssel det också och ger genast lite stämning.

026

Det finns spindelväv och spindlar lite överallt hemma hos oss just nu – både riktiga och fejk! …det kan hända att vi kanske typ borde städa huset, men å andra sidan känns det som lite onödig göra när man har just ett gäng barnfamiljer som skall komma på besök – det brukar bli popkorn och matrester och pyntrester lite överallt ändå. Så kanske jag struntar i städningen innan festen den här gången, och låtsas att alla spindelnäten nog var jättemycket planerade på förhand! Festfixare in extremis typ, som till och med anställer riktiga spindlar!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

 

6 kommentarer

  1. Vilka underbara dekorationer! Hur gör man fejk spindelnät?

    • Tant Ninette

      Spindelnätet är faktiskt helt fräckt köpt i BR! Det är en stor påse som säljs med bomull och spindlar och sen tar man bomullen ut och drar ut den i långa trådar – ju mer man drar i den, desto mer realistisk blir den. Jag brukar passa på och köpa såna påsar när det är rea, men en påse räcker jättemånga år hemma hos oss har jag märkt, den går att använda många gånger om igen

  2. Det ser ju mysigt ut det där. Jätte fina dekorationer

  3. Du borde bli professionell partyfixare.

  4. Tycker ungarna är lite hårda, superläskigt och kreativt 🙂 Kramar Liza

  5. Jag fullkomligt älskar labbet! Fantastiskt!! Och läskigt, förstås… 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *