Här tindras det om kvällarna!

164

Har jag sagt det på länge att jag har världens bästa sponsor? Lena med Happy Monday – du är alldeles underbar! (precis som balen på slottet dit Askungen skall med vår största pumpa tänker vi oss)

151

Häromdagen var det en lite väl grå och trist höstdag, och precis då damp det ner ett kuvert i lådan. Det var Happy Monday-grejer som Lena hade skickat till mej (no strings attached, fria händer) – oj, vad jag blev glad! Lena vet precis vad jag gillar, och jag gillar hennes lilla butik och är så glad att just jag har privilegiet att hjälpa till och kanske skicka lite kunder dit. Den här gången fick jag bland annat ett par förpackningar med Tindra ljuspåsar. En omgång stora påsar, en omgång små.

(läs mer om Lena i det här inlägget – hon är en fantastisk person! Hon har också en egen blogg där hon skriver om sina pyssel och sina höns och annat som händer hemma hos henne)

175

Dom stora påsarna måste genast testas! Dom är alltså papperspåsar som är behandlade med nåt sånt ämne så dom tål värme, så man kan alltså ha värmeljus i dom här påsarna utan att dom fattar eld. I botten av påsen satte jag lite stenar, och så värmeljus ovanpå det.

168

Jättevackert och stämningsfullt på kvällarna!

Det finns också påsar med mönster på, men jag gillar bättre dom här som inte har nåt mönster alls. Har planer om att ändra på den saken, och göra eget mönster, så fortsättning följer förhoppningsvis snart…! Påsarna är som helt vanliga papperspåsar så man borde kunna både stämpla på dom eller stansa/skära ut mönster i dom.

”ååååh, vad vackert mamma! Vad du kan göra fint!” sa ungarna när dom kom hem och såg den här trappan  – lättförtjänta komplimanger den här gången, det räcker tydligen att tända lite ljus när det är mörkt för att göra min familj glad! Vilket gör mej glad!

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

6 kommentarer

  1. Näyttää kivalle! 🙂

  2. ÅÅh vad fina!! Och så är dina pumpor med!

  3. Heja för Happy Monday!

    Är de väldigt lätta? Finns det risk för att blåsa omkull?
    Tror de där skulle vara jättecoola i en nyårsdukning…

    • Tant Ninette

      jo, dom är väldigt lätta – precis som vanliga papperspåsar faktiskt! men det står redan i instruktionerna att man ska fylla dom med lite grus eller stenar så hålls dom på plats.
      Skulle verkligen funka i en nyårsdukning! jag fick ett set minipåsar också, ska visa upp dom här på bloggen också bara jag får lite tid över – dom är perfekta för ett bord, och hela långa mörka årstiden tänker jag!

  4. Vad bra att veta!

  5. Fina ljuspåsar och de passar ju super bra med era härliga pumpor.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *