Familjeliv-programmet

Håhå, så har jag hört programmet – vilken lättnad, det gick jättebra och Annika hade klippt det jättebra så vi lät någorlunda vettiga! Det är lite gränsöverskridande det här att sitta och prata om sitt familjeliv på radion känner jag. Har nog gjort radiointervjuer förr förra årtusendet, men då var det aldrig om nån grej som gick så nära inpå livet (typ dockhus och allmänbildning och sånt). Det här var nåt helt annat! Vill du lyssna på programmet finns det här på finländska Areena – den här versionen går även att lyssna på utomlands.

och här kommer bilden som vi tog och skickade in till Familjeliv-annikorna

familjenbahne

Tusen tack för intervjun och den fina klippningen Annika! Det var riktigt givande att få fundera på såna här saker, och hoppas att någon fick sig något matnyttigt ut av programmet. Vi gillar Familjeliv-programmet och kommer att fortsätta göra det!

I internationella versionen så klippte dom bort sångerna. Vi hade bland annat valt den här som vi lyssnade på när vi väntade på våra småttor! väcker varma känslor och minnen!

4 kommentarer

  1. Jag försökte lyssna på det, men jag kom bara några minuter fram i programmet, så stängde det av av sig självt och slängde mig till början. Samma sak hände två gånger.

    • Tant Ninette

      äsch vad dumt ändå – det verkar strula emellanåt, blev själv utslängt ett par gånger, men sen gick det bra. Jag tycker areenan ofta strular mer än t ex svtplay, lite irriterande ibland!

  2. Nu funkar det! Ni har vettiga tankar, fast det har jag ju aldrig tvivlat på.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *