Idag blir det lite detaljbilder här på bloggen. Lite nya grejer, lite gammalt som kanske snart ändras om – jag är nämligen inte enda i familjen som gillar inredning och att fixa och göra det fint!015

Barnrum nr 1 med hyllan full med små saker, som sakta men säkert håller på och byts ut mot helt andra saker när ungen växer upp. Just nu håller vi på lite smått och planerar att fixa lite om på det här rummet – får se hur det blir när det är klart, eller om det nånsin blir klart! Jag gillade själv att möblera om när jag var liten och den här ungen tycks precis som jag ha åsikter om var skåpen skall stå och hur dom skall se ut.

067På väggen finns en Narnialampa – genast lite extra mysfaktor i ett barnrum tycker jag!

020

Bambi står och vakar över AT-AT-walkern så den inte rymmer och ställer till med besvär här hemma hos oss (vilket pappans låtsaskompis Danne gör mer eller mindre varje vecka har vi märkt!)

047

Dom här bebbarna hittade jag på en loppis i somras. Någon hade gjort dom för hand nån gång på sjuttitalet, och nu såldes dom bort i en klunga med andra grejer för 20 cent. Får se om dom kanske bor i nån krubba till julen, om inte annat så är dom lite roliga detaljer att ha hemma nånstans i nåt hörn där man inte väntar sig sånt!

063Denna puff behöver få flera kompisar.

134

En liten katt har flyttat in i vårt kök. Hon sitter där och vakar över oss, fyller ut lite tomrum som annars var trist och tråkigt och nu blev mycket mer skojigt!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

3 kommentarer

  1. Ert hem är bara så himla fint & kan inte annat säga att detaljerna gör susen – hmmm…Narnia – lamppan jaa, kanske en sån får flytta in sen när ungarna blir lite äldre – för tillfället är det bara mamma som är Narnia-gillare i huset! Kram!

  2. Mysigt! Och ögongodis vill man ju ha!

  3. Skønne detaljer – Især den lille kat på nederste billede. Den er da for kær:-)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *