Små sensommarbuketter

017

Det börjar vara dags att plocka in dom sista buketterna från  trädgården – det känns mer och mer som höst för var dag som går, men det skulle man aldrig tro när man ser på dom härliga färgglada blommorna som ännu blommar! Zinniorna är helt perfekta just nu, och det får dom gärna fortsätta att vara för min del.

031

Den här lilla buketten står i min lilla tekanna som jag fick när jag var liten. Tekannans lock hade försvunnit under åren så jag tog och gjorde om den till en vas i stället.

046 (2)Sen vill jag passa på och visa upp ett nytt loppisfynd, en ung  tjej som blänger på Caesar!   Passade perfekt här hemma i vårt hus  tyckte vi alla.

Det är så kul med loppis, en persons skräp blir en annan persons skatter och man kan fynda och shoppa loss med gott samvete på alla sätt och vis. (korgen på första bilden kostade förresten hela fem cent på en loppis!)

5 kommentarer

  1. Love love love den där tavlan!

  2. Så mycket blommande du har hos dig! Här har det nog blommat klart, tyvärr!

  3. Oj vad fint med blombuketter – här ha nog allt blomat ut för läääänge sen! Haha, säkert pga att jag är så kass på att ta hand om min trädgård! Fint fynd du gjort & trevlig helg till er!! ps TUSEN tack för förra inlägget – skall minsann ta till vara på det & börja tända ett ljus (eller två) om mornarna så att jag lite kan blunda för kaoset! 🙂

  4. Så fint, så fint. Jeg bruger også de små dukkekander jeg fik af min farmor som barn til blomster. Det er så hyggeligt.

  5. Jordskokk har vi også – overalt! Så kul med de gule blomstene som lyser mot høstens forfall og er høyere enn syrinbuskene våre og epletrærne! (Vi plantet jo de første busker og trær for 3 år siden). Men jeg er alltid så lei av hage i september, så jeg lar den forfalle og vokse som den vil. Men herlig å kunne høste gresskar fremdeles da, og gulerøtter!

    Vakker tregård dere har. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *