Vardagsrummet

019

Vårt vardagsrum blir bara bättre och bättre tycker jag! Och det blir det av sig själv på nåt sätt, det liksom växer fram, inte på grund av nån lång planering (som med köket).

Från början hade vi tänkt att vi skulle ha en TV här, men den idén slopade vi rätt så fort vilket gör att vibbarna här blir några helt andra. I stället för att stirra på en skärm så är det här det rum vi umgås i. Vi har en massa spel som vi brukar spela på bordet, pianot står i hörnet och ibland har vi sångstunder och så har vi vår kamin som värmer fint och som vi brukar grilla marshmallows i. På somrarna är det här rummet nästan oanvänt för då är det trädgården som är vårt vardagsrum, men nu när det blir höst igen så befinner vi oss här mer och mer. Soffan är en gammal släktklenod, lamporna har jag gjort själv. Det är så himla kul att göra egna lampor, och så enkelt! Om man inte känner att man är nån himla pysslig typ så är en lampskärm ett projekt som är så enkelt att det lönar sig att börja med det, för man känner sig så stolt sen när man har gjort en lampskärm själv! Kvistlampskärmarna gjorde jag häromdagen med hjälp av kvistar, en limpistol och lite sprayfärg. Kottelampan kräver lite mer tålamod, men gillar man att sitta och vika och klistra papper som jag så är den himla kul att göra den med!

Vardagsrumsbilder hittar du idag på Fabriken.

 

4 Replies to “Vardagsrummet”

  1. Persilja

    Soffan är ju nåt av det mest magiska jag nånsin sett. Kan inte finnas många såna! Svår att klä om kan jag tro. Fönstrena är ju guld också. Fast allt är ju fint.

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *