Herrgårdskrukor före-efter

 

049

Såhär när det är höst kan man ibland fynda trädgårdsgrejer för nästan ingenting. Dom här två krukorna var just ett par såna fynd – nedsatta till under ett par euro styck, så jag slog till! Krukorna är bruna plastkrukor som verkligen inte såg vackra ut i butiken, men efter lite målfärg blev det andra bullar av.

071 (4)

Tadaa! Svarta fina herrgårdskrukor som ser mycket snofsigare ut meddetsamma. En står vid vår trappa och välkomnar gäster med en stor gul krysantem. Den andra står nu längre ner i trädgården. Båda är målade svarta med första bästa svarta färg som jag hittade i källaren. Planen var att få dom att se mer stenaktiga ut, men det här var så långt jag kom detta år. Ett annat år kanske, i år får dom vara halloweensvarta!

5 Replies to “Herrgårdskrukor före-efter”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *