Pelargonträd DIY

Jag såg en så inspirerande bild på Pinterest häromdagen – en neonfärgad ampel för blommor. Jag har några rullor med neonfärgat garn som jag gärna använder till allt möjligt, och det här var helt perfekt för vår trädgård kände jag. Sen råkade jag på en blogg som hade hängt upp pelargoner i ett äppelträd (hittar tyvärr inte tillbaks till det blogginlägget just nu, och det är till på köpet en blogg som jag besöker ofta har jag på känn så om du känner dej träffad eller vet vem som först kom med det här tipset så säg gärna till!) och dom två tipsen var ju alldeles utmärkta att kombinera tyckte jag.

Neonfärgade pelargonamplar

Vi hade en massa pelargonsticklingar i växthuset som behövde komma ut och luftas lite nu såhär i högsommaren, så jag tog och knåpade ihop några amplar till dom.

Neonfärgade pelargonamplar

Amplarna gjorde jag helt på högt genom att klippa 6 st lika långa (ungefär) band och sen knyta ihop dom på olika sätt runt krukorna. Jag improviserade fram nåt, det gick hur enkelt som helst och nu hänger krukorna där och är superlätta att bevattna till på köpet. I det här inlägget hittar du bättre instruktioner och dom rekommenderar att använda 8 band (jag orkade inte gå in o kolla på datorn, så jag knåpade mina med 6)

Neonfärgade pelargonamplar

Vårt äppelträd har blivit ett riktigt pelargonträd!

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

En kommentar

  1. jag är så glad för dina inlägg! jag blir alltid på gott humör efter ett besök här!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *