Min punkvas

Den här vasen fixade jag snabbt om när jag hade bråttom, men det är det som är så bra med sprayfärger – det går hur snabbt som helst att fixa till och torkar snabbt och man får snabbt resultat!

This vase got a quick makeover when I was in a hurry – I love spray paints,  they are great for finishing a project in almost no time at all!

001

Först sprayade jag vasen med en matt svart färg. Sen lade jag på en schablon med en massa bokstäver och sprayade med rosa färg. Till sist sprayade jag klar lack över alltihopa.

First I used a mat black paint. Then I took an alphabet stencil and sprayed the whole thing with some pink paint. I finished the vase with a clear glaze spray.

011

Jag råkade ha arbetshandskar med gul färg på mej när jag tog i vasen så änglarna fick sig en omgång gult, vilket jag gillade så jag fortsatte och gjorde lite gula ”highlights” överst på vasen.

Sprayfärger – det är grejer det!

I happened to be wearing gloves with some yellow paint on it, and some of the paint rubbed off on the vase. I liked the effect so I rubbed all the cherubs and the top of the vase to highlight the figurines.

I just love spray paints, and I love my new punk vase!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

2 kommentarer

  1. sprejfärg är sannerligen grejen…!

  2. Borgmästaren

    Coolt! Ang Hello Kittyklockan så var det en kupp. Urtavlan var så brokig att man inte såg vad den visade annat än på mycket nära håll. Dottern fick ny klocka, jag fick gamla. Alla nöjda. Fast det börjar bli så att Hello Kitty inte är lika inne mer. Men alternativen är inte bättre – Monster High ( aka anorexiadockan), Top Modelmålarböcker, Winxclubfilmer. Det saknas tyvärr inte produkter som talar om hur en tjej ska se ut. Man får motverka med prat, prat, prat. Och handling förstås. Inte själv snacka om att man borde banta med sina egna vänner.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *