Kurser.se

Idag tänkte jag tipsa om en svensk sida med massor av spännande kurser, nämligen kurser.se.

Häromdagen fick jag ett mail från en tjej som i mina minnen är ett litet småglin som springer omkring i folks ben, men som på riktigt helt plötsligt från en dag till en annan har blivit en vacker vuxen kvinna med karriär och allt!  Helene frågade mej om jag kunde tänka mej att tipsa om företaget hon jobbar för, och japp, det gör jag hur gärna som helst! inte bara för att det är en familjekompis som frågar utan också för att den där kurser-sidan är en supersmart resurs som jag tycker folk borde känna till.

Kurser.se är Sveriges största samlingsplats för kurser som bedrivs på fritiden, dom vill inspirera till en aktiv fritid. På kurser.se hittar man kurser inom många olika områden, allt från matlagning, dans och meditation, till målarkurser, hantverk och språk. I dag finns det nästan 5000 kurser att välja mellan på sajten!

Kurser-logo-GIF

Sånt gillar jag! jag har alltid gillat att gå på kurser och lära mej nya saker. Hade vi flyttat till Sverige som vi planerade hade jag helt säkert gått på nån kurs, bara så man kommer igång med nåt nytt och kanske får träffa lite nya bekantskaper och får nya vänner. När jag studerade gick jag bland annat på franskakurs och oljemålningskurs och maken gick på italienska som jag sen hade tänkt hakat på (vi hade visst planer om att bo i italien eller nåt), men sen flyttade vi till Danmark i stället. Planerade att gå på danskurs där, men det blev föräldraförberedande kurs i stället (mycket bättre!) och där fick vi många nya vänner. Det gjorde verkligen stor skillnad i våra liv, att vi gick på den där kursen och lärde känna alla mänskorna där.

Här som jag bor nu och som jag växte upp finns lokala Arbis (arbetarinstitutet hette det från början, så det har blivit arbis i folkmun)  som erbjuder alla möjliga kurser, just precis som kurser.se. Skillnaden är den att på kurser.se hittar man kurser i hela Sverige, var man än befinner sig där det erbjuds en kurs. Supersmart tycker jag! Om du t ex är intresserad av hantverkskurser så kan du klicka in på deras sida med såna kurser och kolla om det erbjuds nån kurs som kunde passa dej. Det finns målarkurser av alla möjliga slag, och allt möjligt annat också. Gillar du kurser och att lära dej nya saker så gå in på kurser.se och ta dej en titt!

P.S. Jättekul att du hörde av dej Helene (som definitivt inte är nån liten tultande unge längre!)! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *