Trädkojan

Åh, så härligt det är när det är varmt väder och man kan vara ute i trädgården! Helt plötsligt har vårt hus ökat med 1000 kvadrat känns det som! Vi är ute så mycket vi bara kan och njuter av alla våra uterum, och barnen har sina egna områden i trädgården. Småttorna har sin lekstuga och storebrorsan har trädkojan som är gjord av gammalt spillvirke och gamla fönster.

024 (2)

Trädkojan har fått sig en fin liten blomlåda. Trädkojeinnehavaren ville ha riktiga blommor i sin blomlåda, men eftersom det är lite struligt att vattna blommor högt uppe i luften så fixade jag dit lite snurror i stället.

181

Barnens snälla morfar har varit förbi och fixat tak på trädkojan, så nu är där så vattentätt och mysigt så ungarna planerar att sova över där nåt tag i sommar. Får se hur det går med den saken, jag gissar att när det blir mörkt och det börjar höras mystiska ljud så har vi ungar som snabbt kommer in tillbaks i huset igen!

194Jag hittade några gamla trätulpaner som får växa i blomlådan. Den skall bara få sig ett varv färg och sen är den klar den också. Nu är det bara löven på träden som saknas, sen känns det som sommar!

P.S. Det känns som om vi har gått från vinter till sommar på bara ett par veckor. Helt otroligt hur fort det har gått!

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

2 kommentarer

  1. visst är det härligt… äntligen lite värme!
    Vad mysigt med en trädkoja, längtar tills vi får en fungerande trädgård, men rum till barnen och annat trevligt!

  2. Den där kojan är UNDERBAR:! Alla barns dröm liksom.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *