10. maj – lunch

Fotoutmaningstema idag, lunch, och jag hade planerat att ta en fin bild på den superläckra lunchen vi åt idag. Sen glömde jag helt bort det, åt upp lunchen och kom först sen på att jag ju skulle plåta den också! Nå, tar väl en bild på tsatsikin som jag fixar på i stället tänkte jag då (receptet hittar du i det här inlägget).

046

Så jag tog en bild på gurkbitarna som stod där och torkade, och sen tänkte jag att äh, hörrdu Ninette nu håller du visst på och förskönar verkligheten lite väl mycket idag, ta och visa en bild på hur det ser ut när vi har ätit lunch, på riktigt!

 

059 (3)

Så då gjorde jag det!

 

5 Replies to “10. maj – lunch”

  1. Mia

    Åh, jag älskar att se att andra faktiskt också kan ha det stökigt! Befriande. Jag jobbar hårt på att hitta vackert i stöket genom bilder. För det är inte alltid lätt för mig att leva med det. //Mia

    Reply
  2. Pingback: 20. maj – nära hjärtat

  3. Pingback: 23. maj – från min soffa

  4. Pingback: 24. maj – i blom

  5. Pingback: 27. maj – porslin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *