9. maj – Om jag vore en färg

Fotoutmaning – om jag vore en färg.

Det är enkelt – då vore jag orange! med lite lila skuggor kanske. Nånting sånt här:

färg

Hemma hos oss har vi alla möjliga färger: turkost golv i köket, hot pink hall, lila sovrumsvägg, grå bas i många rum och grönt och retrogult och mönstrat i barnrummet. Det är så kul att experimentera med färger och känna efter vad som känns bra var! Min favoritfärg just nu är turkost, men svaret på frågan om jag vore en färg – det är orange! Det bara känns rätt på nåt sätt.

6 Replies to “9. maj – Om jag vore en färg”

 1. SoF

  Tufft!
  Gillar alla färger du nämner men skulle inte kunna ha dem i mitt hem i någon större utsträckning.
  Små färgklickar (här och där) kan ev. funka.
  För mycket färger och mönster ger för mycket intryck och tröttar ut min hjärna.

  Men orange, turkos och gult gör mig ofta glad – när jag stöter på dem i andra sammanhang, som här t.ex. 🙂

  Ha det!

  Reply
 2. Pingback: 18. maj – Morgonljus

 3. Pingback: 23. maj – feministtankar från min soffa

 4. Pingback: 26. maj – när ingen ser

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *