Superfina anslagstavlan

Dags för lite Fabrikstema igen, och dags för en ny moodboard. Eftersom jag är superdålig på att komma på nåt ”aprilmoodboard” (jag inser att jag inte riktigt vet  vad det betyder ens – betyder det nånting som symboliserar april, eller hur april har varit detta år, eller en moodboard som man använder i april?) så hittar jag på lite eget. Idag tänker jag visa min nya superfina anslagstavla i pysselrummet!

gammal anslagstavla hos Tedags hos Tant Ninette

Den här anslagstavlan är egentligen en stor förgylld ram som vi har spikat fast i väggen.

gammal anslagstavla hos Tedags hos Tant Ninette

I mitten av den har jag fäst en vanlig korkanslagstavla och sen tejpar jag och fäster saker lite här och där.

gammal anslagstavla hos Tedags hos Tant Ninette

Den här ramen har antagligen varit i användning i kyrkan för hundra år sen eller mer. Min mammas farfar studerade till klockare och vikarierade ibland i kyrkan så jag tror att det var han som i samband med kyrkans renovering i början av 1900-talet fick tag på lite  grejer som skulle kasseras. Sen sattes dom på nåns vind och glömdes bort under alla år. Nu får i varje fall den här ramen komma fram och se lite solljus igen.

gammal anslagstavla hos Tedags hos Tant Ninette

Jag gillar min nya anslagstavla! guld och snirkligt och funkar bra med  tejp på väggarna.

gammal anslagstavla hos Tedags hos Tant Ninette

Här kan jag hänga upp bilder och grejs som inspirerar mej, och eftersom den här anslagstavlan hänger i pysselrummet behöver det inte finnas några som helst praktiska grejer på den. Bara kul, bara fint!

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

3 kommentarer

  1. Härlig anslagstavla med en fin ram med historia också, väldigt fin moodboard tycker jag.

  2. Åh, men så fint! Och nu känner jag att jag bittert ångrar att jag inte köpte de där flagghäftstiften som jag stod och höll i på TGR i Göteborg förra torsdagen. Hur dum får man vara liksom? 🙂

  3. Fint! Kiva då ramen har en historia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *