Anslagstavlor

Dags för marsmånads moodboard på Fabriken, och eftersom jag har lite svårt med att fixa ihop moodboards märker jag så tänkte jag i stället visa mina nya blivande anslagstavlor som kanske nån gång får agera moodboard:

154

Det här är en gammal kantstött ram och en gammal anslagstavla i kork som jag har tänkt fixa ihop på nåt sätt. Sen skall den hänga på väggen i mitt nya pysselrum! Det ser jag verkligen fram emot.

159Den här härliga ramen med kyrkovibbar skall också bli anslagstavla har jag tänkt. Jag har ingen aning varifrån den har kommit, men min morfars far (tror jag det var) lär ha målat en altartavla till kyrkan nån gång och vi har hittat andra grejer som påminner om kyrkan efter honom och hans fru så jag tänker att kanske det är nån grej som kyrkan har gjort sig av med nåt tag och sen har den bara hängt med under alla år och legat glömt på en vind. Nu får den bo hemma hos oss och få nytt liv som blickfång på en vägg.

Jag har lite svårt med dom här moodboards-inläggen märker jag. Jag vet att många gillar att göra och titta på moodboards (vilket är anledningen att dom dyker upp som tema så ofta på Fabriken), men själv så samlar jag alla mina moodboards på Pinterest och då aldrig ett moodboard för en enskild månad eller årstid (förutom hösten av nån anledning! har en pinterestboard med höstpyssel). Fast vad menas egentligen med temat mars moodboard? Betyder det ett collage som skall ge stämningen av marsmånad? eller är det ett collage för framtiden, för hur man ser nästa månad med mars månads ögon? För om det bara gäller att visa upp en bild som ger stämningen av marsmånad så då går det lätt som en plätt!

350Snö och kallt och sol!

Hursomhelst, jag fortsätter med att försöka hitta på egna sätt att tolka ordet moodboard på. Andra sätt hittar du på Fabriken idag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *