Påskpyntat

Så börjar det bli lite påskpyntat hemma hos oss. Jag tog latmansvarianten när det gäller pynt i år, och ställde helt enkelt bara fram mina burkar med pynt.

Burkarna fixade jag ifjol och packade dom fulla med barnens chokladäggsleksaker. Sen var det bara att ställa fram burkarna i fönstret och så pyntade rummet sig på ett magiskt vis!

tänk ändå vilken lyx – automatisk påskpyntning! dessutom interaktiv sådan, för den ändrar varje dag. Det är  tydligen påsknissen som gillar att flytta runt på påskpynten. Eller så är det ungarna. Vilken som.

Påskriset pyntade jag själv. Här hänger mina fåglar och glittrar för fullt.

glitter glitter glitter

glitter och fjädrar – härlig kombination!

lite gamla påskpynt har hittat fram också, som den här påskhäxan som min mamma har gjort en gång för länge sen

Det här påskägget gjorde jag och barnen ifjol. Det var kul!

Påskägget med fjädrarna fixade jag också ifjol efter Åsas idé.

Min påskhäxa som jag gjorde för en 20 år sen får också hänga med.

Nu har vi det verkligen påskpyntat i matsalen! Det behövs nästan lite extra pynt just nu känner jag, när man inte precis har vår ute i trädgården… Ser ut att bli en vit påsk det här, en verkligen vit och kall och blåsig en. Brrr!

3 kommentarer

  1. Det där ser verkligen mysigt ut! Så mycket olika pynt du har, jag har inte alls mycket tycker jag, får nog pyssla till lite mer. Det där påskägget med fjädrar på föll mig extra i smaken….

    Ha en bra dag!

  2. Ihanat glitterilinnut!

  3. Fint påskpynt du har. Hade tänkt hinna göra lite nytt påskpynt men det ser dåligt ut. Vart tar den här tiden vägen???

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *