Glittriga påskfåglar före-efter

Dags för lite påskpynt, och jag hade en näve fåglar som såg lite väl plastiga och tråkiga ut.

Skinande blanka var dom, lite väl skinande faktiskt, och dom såg lite väl plastiga ut på grund av det tyckte jag. Framför allt led dessa fåglar av en allvarlig fågelsjukdom – glitterbrist. Det gick att åtgärda rätt så enkelt!

Sådärja! så har jag ett gäng glada fåglar, glittriga och fina och väntar på att få hänga i påskriset tillsammans med mina glittriga påskägg.

Glitter är verkligen världens superenklaste grej om man vill piffa till sina jul- eller påskpynt, ja, eller nästan vad som helst. Allt som går att limma på går det att limma fast glitter på. Inklusive mej själv har jag märkt många gånger.

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

5 Replies to “Glittriga påskfåglar före-efter”

 1. Heidi

  ”Framför allt led dessa fåglar av en allvarlig fågelsjukdom – glitterbrist. Det gick att åtgärda rätt så enkelt!” Haha alltså åh det är meningar som denna där (bland annat) som gör att jag ÄLSKAR din blogg! Det är liksom ingen skillnad om jag var på gott eller dåligt humör när jag kikar in här, jag blir alltid alltid gladare av all magi, färg, glitter och din fina fantasi. Att besöka din blogg är verkligen som att ta ett kliv in i en virtuell sagovärld, och du får en att inse att livet/hemmet inte måste vara endast vitt, platt och stilrent trots att man gått och blivit vuxen. 🙂 De är nog ena lyckans ostar dina barn som får ha en sån kreativ mamma och miljö att växa upp i! <3

  Reply
  • Tant Ninette Post author

   Tack ska du ha! 😀 Nu är det min tur att bli glad! Supertack för din kommentar!

   Reply
 2. Heidi

  Och eeh nu menade jag ju inte att ni inte har ett stiligt hem, för det tycker jag verkligen att ni har! Bara så att det inte blir några missförstånd alltså. 😉

  Reply
  • Tant Ninette Post author

   snällt av dej att förtydliga, för nu fick jag ju dubbelt upp med kommentarer att bli glad av! (trots att jag nog förstod vad du menade!)

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *