Sen gjorde jag en lampskärm

Jag håller på med en mindre storstädning (om det finns nåt sånt!) och går igenom alla mina pysselgrejer och allt i pysselförrådet. Inklusive högarna med blandade band som jag har haft i en och samma påse sen vi flyttade för över fyra år sen… Nu var det dags att göra nåt åt saken, så jag gick igenom alla snören och rullade upp på spolar dom som går att använda igen, och bandstumparna – dom tog jag och band runt en lampskärm.

Så blev dom också återanvända, och snart får dom hänga i mitt nya pysselrum hoppas jag!

Om inte den hamnar i nån av ungarnas rum helt plötsligt. Jag har samma smak som ungarna när det gäller inredning, så det som passar i mitt rum passar oftast i deras rum!

Det där med barn och inredning är intressant att fundera på. Vissa låter barnen ta plats i hela huset, andra låter ungarna sköta sitt på sina rum och en del vill ”genominreda” även ungarnas rum med leksaker som mest är pynt. Hemma hos oss syns ungarna överallt (vare sig jag vill det eller inte! deras fina ”konstinstallationer” finns överallt) och samtidigt inreder jag deras rum från topp till tå, men det funkar bra för oss för vi råkar ha samma smak, åtminstone än så länge.

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

3 kommentarer

  1. Skojig lampskärm =)

  2. Pingback:Mönster

  3. Pingback:My hobbies

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *