Vykortsvägg

Vad jag har gjort dom senaste dagarna:

Lite finjustering återstår, sen skall jag lacka väggen några gånger och sen är väggen klar.

Jag fäste dom flesta vykorten med vanligt tapetklister, men det funkade inte så bra så till sist tog jag till min gamla trotjänare limpistolen. Bra hobby det här för en sån som jag som gillar att göra collage! Påminner mej om min mammas collage från 70-talet – mina ungar får tydligen växa upp med lite liknande vibbar som jag själv. Vilket jag tycker är bra, för det är bra vibbar det! Här finns massor att se på på den här väggen, hur mycket underhållning som helst och vill man ändra på den och bygga vidare på den senare så går det hur bra som helst det också.

Min variant av en barntapet i ett barnrum. Den var lite mer brokig än jag hade trott, men jag är nöjd!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

12 Replies to “Vykortsvägg”

 1. Tyg och otyg

  Sjukt snyggt verkligen!
  Jag hade lite liknande på dörrarna till min dubbelgarderob när jag bodde i studentkorridor, fast jag hade inte satt korten kant i kant utan lite glesare och så var det inte permanent förstås utan bara uppsatt med häftmassa. Har faktiskt kvar alla vykorten i en påse ifall jag någon gång skulle vilja upprepa idén. 🙂

  Reply
 2. Cecilia summerar

  Jag har sagt det förr: du är fantastisk på att hitta på och genomföra spännande idéer! Vilket jobb! Så snyggt! Och åh så nyfiken jag skulle vara att titta på baksidan 😀

  Reply
 3. Pingback: Hälsningar från påskrenoveringen | Tedags hos Tant Ninette

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *