Färger

Färgtema, sa Fabrikstjejerna. Precis min grej, tänkte jag, och sen gick jag och fick ryggskott och plötsligt var huvudet helt tomt på ord, men fullt av bilder som tur var, så här kommer lite vad jag tänker om färger:

Som jag ser det är det fritt fram för vem som helst att gilla vilken färg som helst eller ingen färg alls – huvudsaken är att man gör det man känner passar för just en själv. Jag råkar vara en sån som gillar färger (och som älskade Colourscape! Det var den bästa utflykten vi gjorde ifjol) och har alltid drömt om en grön matsal med orange sidengardiner och ett grått sovrum och ett ljusblått och ett gult barnrum osv osv. Andra drömmer kanske i vitt, men jag – jag drömmer i färg, och har gjort det så länge jag kan minnas.

Färginlägg hittar du idag på Fabriken

5 kommentarer

  1. Verkligen glada färger du visar i ditt collage. Kraaam Pia

  2. Jag också. Drömmer i färg. Men kan bli lugn och avspänd hos vänner med vitt och grått. Så ibland undrar jag om jag egentligen behöver mindre färg. Fast då skulle jag kanske bara ligga på en säng hela dagarna av understimulering? 🙂 Det som ofta följer med färg är mycket prylar. Folk med hem med mycket färg brukar ofta ha många saker på gång. Hemma. De har ofta kreativa jobb eller hobbys. Vita stilrena hem har ofta sina intressen utanför hemmet och kan komma hem till sin miljö för vila. Fördomar kanske med lite så har jag upplevt. Jag är säkert ute och cyklar! 🙂
    Underbara bilder iallafall och jag önskar dig ett snabbt tillfrisknande!!!

  3. Åh, så fint!

  4. Lika färgglatt som vanligt här inne. Härligt!!

    Hoppas du kryar på ryggen snabbt som attan. Ryggskott är typiskt tråkigt. Kram

  5. Härligt med färger. Älskar färger men har svårt att använda dem och få dem på ”rätt plats”.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *