Efterlyses: ny slagdänga!

Första gången jag hörde låten tänkte jag att jag förstår varför den är så populär – den är både svängig och medryckande och fastnar i huvudet, och man vill liksom upp och hoppa när man hör den. Sen fick jag höra den på repeat några timmar medan ungarna hade disco… Aj aj aj, mina stackars öron, säger jag bara!

Jag har seriös Gangnam style-overload just nu! Hit med nästa års hit och gärna så fort som möjligt, pliis! och gärna en som man orkar höra några miljoner timmar på rakan utan att tröttna, om det finns nån sån låt – mina ungar har nämligen kommit på hur man använder fjärrkontrollen = gangnam style på repeat så ofta dom bara kan!

5 kommentarer

  1. Ha, ha…bra disco med endast en låt 🙂

  2. Kajsa har det precis likadant. Men jag som hör den o ser dansen sådär sporadiskt tycker det är roligt 😀

  3. Som om det inte räcker………det finns tydligen Minecraft style också. Har lyckligtvis bara hört dessa när barnen sjunger dem. Mina barn (du vet ju diagnosen) är liksom på repeat av sig själva och det finns ingen fjärrkontroll att sänka med.

    • Tant Ninette

      minecraft style – den lyssnar vår äldsta på, men tack och lov med hörlurar!!
      Ibland skulle man behöva en allmän fjärrkontroll, också här hemma hos oss! (vi har lite diagnoser här hemma också, så det är inte alltid (läs:aldrig) precis lugnt!)

  4. Så har vi ju den lokala varianten – Gagnef Style (Gagnef är alltså en ort här i Dalarna). Kan rekommendera att söka upp den på Youtube om du behöver lite variation, den är ganska rolig faktiskt. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *