Vardagsrummet – nu med julstämning!

Dagens tema på Fabriken är vardagsrum.

Vårt vardagsrum använder vi mest om vinterhalvåret. På sommaren är vi så mycket ute i trädgården, så då står det här rummet mest oanvänt, men på vintern – då är vi här precis varje dag och kväll.

Jag eldar i kaminen från morgon till kväll – det här är vår primära värmekälla så den är igång så mycket vi bara hinner. Elpianot är nyförskaffat och gör att vi ännu mer vill vara i det här rummet! Det är verkligen livskvalitet: att sjunga julsånger tillsammans hela familjen – finns det nåt bättre? Vi förvarar också pussel och spel i vardagsrummet och försöker få dom att hållas här (eller i matsalen).

Soffan är vår finaste möbel och har varit i makens familj i över hundra år. Den är verkligen bekväm och mysig och rymmer fyra pers, eller en liggande mamma med filt över sig och lite bra musik på i bakgrunden! Händer kanske inte så ofta, men man kan ju alltid drömma!

fler vardagsrumsbilder hittar du på Fabriken

Glad Luciadag till dej som läser här på bloggen!

 

9 Replies to “Vardagsrummet – nu med julstämning!”

 1. Berit Gullander

  Så jättefint. En Jötulkamin, vill jag också ha ( vi skall precis sätta in det här hemma i stan) men de måste stå så långt från väggen verkar det som så fick bli en annan modern historia. Blir mysigt ändå hoppas jag , det är ju så skönt att elda .
  Ha en fin lucia! Lucian på bild är så söt och den första jag ser idag.
  Kram/
  Berit

  Reply
 2. Lev Livet Lett Lokki

  SÅ koselig!
  Sofaen var utrolig fin – og jeg forstår at dere hygger dere mye der!!
  Tusen takk for jätte fina ord hos meg Ninette – you made my day!
  Ønsker deg koselige dager i det lekre hverdagsrummet!!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *