Nya kuddar

I somras hade jag planer att sy en massa fina kläder åt barnen av lite afrikanskt bomullstyg som jag hittade i en affär. Men det bidde inget, främst för att mina barn inte gillar hemsytt, eller i varje fall inte det jag syr!

Det bidde kuddar i stället.

En win-win för alla, för jag är så glad över våra nya färggranna kuddar i vardagsrummet! (och ungarna slipper gå klädda enligt mammas smak) Dom passar bra till våra ballerinalampor också, och tillför lite färg i vårt annars så gråa vardagsrum.

10 kommentarer

  1. Verkligen grymt fina kuddar,jag älskar ju oxå en massa färg…Det tyget hade ju varit väldigt snyggt på Haremsbrallor oxå…;)))

    KRAM å ha en härlig Lördag!!!

    Annelie

  2. Men guuuuu va skönt att höra fler barn som vägrar mammas fina hemsydda coola kläder. Det är ju rena straffet att ha mina väskor och kläder. hahahaha. Så de föredrar adidasväskor och hmkläder och monki mode. Hmpppf! (Och när de var små nog att utan protest gilla mina kläder hade jag inte tid att sy dem…) Jaja, man blir aldrig profet i sitt eget hemland, visst var det så.

  3. Glömde ju säga urfina kuddar i den magiska soffan som jag skulle kunna döda för!

  4. Vau, upea erikoinen sohva ja hienot tyynyt 🙂

  5. Du är så kreativ, skulle säkert ha rammat ner tyget i soptunnan om mina barn vägrat gå med det jag sytt..nu är ju fallet då att jag inte kan sy..inte alls & ännu mindre nåt klädesplagg – så för min del skulle väl jag själv vägra bära det jag sytt *haha*! Fina kuddar!!

  6. Så grått har jag svårt att tro att det är i nåt av dina rum. 🙂
    Fina kuddar! Jag älskar afrikanska tyger!

  7. Men åååå så underbart! Gillar verkligen dina kuddar, soffan och ja ALLT! Älskar hem som är personligt inredda.

    Ha en fin kväll!
    /Jenny

  8. Härliga kuddar i er underbara soffa. Jag älskar allt egna och fin du i ditt hem. Det är lite Karin Larsson över dig. Du gör en massa hittepålösningar som passar er familj med ett eget mode över det. Jag älskar det och inspireras så!!
    Tack för att du delar med dig!

  9. Stavar som en kratta *ler* Hoppas du i alla fall förstår vad jag menar utan att haka upp dig på all konstig grammatik *haha*
    ÄR TRÖTT!! 😉

  10. Härliga kuddar, och vilken himlar ”tur” att ni beslöt att rädda den gamla soffan

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *