Fler tändsticksaskar!

Det där med hamapärlor är bara så kul ibland! Det här veckoslutet höll hela familjen på och pysslade med pärlor, och jag gjorde en hel hög fina tändsticksaskar som finns uppställda i köket på vår ”tändstickshylla”:

Superenkelt och superkul, och både vuxna och barn kan göra det här pysslet!

Jag passade på att lära ut lite matematik samtidigt – ungarna fick lägga pärlorna så det blev 7 pärlor på ena sidan, 10 på andra. Tog ett tag att räkna rätt för dom minsta, men det gick. Sen var det bara att fylla upp mitten av pärlplattan med vad man själv ville.

Tusen tack Pysselbolaget för idén!

5 Replies to “Fler tändsticksaskar!”

  1. Dorthe Thorup

    Hvor er det en fin og super hyggelig detalje – Gad vide om børnene og jeg skal kaste os over sådan et projekt her i ferien… Hmm, det var da vist en god ide, for det kan de helt sikkert finde ud af:-)

    Reply
  2. Pingback: Bästa läsare/Dear reader | Pysselbolaget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *