Söndagsbilden

Åh, härligt med söndag, speciellt en söndag som denna – med massor av sol!

Idag tänkte jag först visa en före-efter bild av hur jag har krattat gården, men i stället för att ränna runt med kameran och plåta just nu så tänkte jag ta arbetskläderna på mej och röja i ett barnrum så vi kommer vidare med renoveringen. Så idag får du hålla till godo med den här bilden:

I fredags när jag lade upp en bild på vår strösselhylla här på bloggen, så slog det mej hur färglös den såg ut. Speciellt Ikeakryddburkarna såg bleka och glåmiga ut tyckte jag. Ingenting som inte lite washitejp kan råda bot på! May-Britt hade ju varit så snäll och lägligt försett mej med lite ny tejp, så det var bara att sätta igång och klistra fast lite tejpbitar. Tog kanske 2 minuter, max. Inte världens mest nödvändiga pyssel precis, men jag blir alltid glad av lite mer färg och färgglädje i alla våra hörn av huset, så för mej är det här en extra liten solglimt såhär på söndagsmorgonen.

Ha en skön söndag och njut av vädret, vilket väder du än har där du bor! 🙂

Fler söndagsbilder hittar du på Fabriken.

5 kommentarer

  1. Hej!
    Vilken bra idé och vad fint det blev!

    Ha en mysig söndag,
    Catta

  2. Fiiint.
    Den tejpen får allt fler användningsområden 🙂

  3. Kiva, värikäs kuva! 🙂

  4. Det där blev ju superfint!

  5. Wow vad snyggt och verkligen härligt paket du fick häromdagen!! Var så kul att ses igår, hoppas ni haft en skön helg (trots barnrums renoveringen :)!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *