Fyndat bara värre!

Vår lilla ort har haft hela två bokhandlar, en har redan slagit igen portarna och den andra håller som  bäst på och säljer ut rubbet. Tråkigt att bokhandlarna försvinner, men jag passade samtidigt på att fynda bara värre. Köpte en stor mängd böcker för 1 euro styck och så några härliga möbler:

I övre hallen står nu en sån här barnbokshylla, full med härliga böcker! När jag har tid skall jag måla om den, men än så länge ser den ut som den gjorde i butiken.

Den här bokvagnen blir superhärlig sen när min hobbyhörna väl är klar – tänk att fylla den med massor av hobbygrejs och sen rulla runt den dit den behövs!

Jag köpte också för en billig peng en härlig grön soffa, men den lade maken beslag på – han påstod att den passade perfekt ute i hans kontor. (Det gör den nog också, det ser ännu mer Carl Larsson ut därute nu med soffan framför pelargonfönstret, men säg det inte åt honom!)

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

7 Replies to “Fyndat bara värre!”

 1. Caroline

  Fina fynd du gjort!! Otroligt & kan tänka mig att bokvagnen blir så fin så i din pyssel hörna! Så glad för dina fina fynd!!

  Reply
 2. Lissen

  Köpa böcker billigt, härligt och du den där bokrullvagnen den kommer att bli toppen som rullande hobbyvagn 🙂

  Trevlig helg. // Lissen

  Reply
 3. Borgmästaren

  Blir kul att se färsiga resultatet när du pimpat färdigt hyllan. Är säker på att den blir toppenfin! Men att hitta soffa i bokhandel?! Ovanligt. Kanske missuppfattade jag, så att den i själva verket var fyndad på annat ställe.

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *