Trädgården sedd uppifrån

Idag har vi grejat och fixat nästan hela dagen. Gästhusets sovrum börjar snart bli klart och jag har kånkat in all ved och städat i vedlidret. Jag tog också och städade lite i  barnrum nr 2, maken hade rivit en vägg och jag städade undan allt som han rev. Just det här barnrummet ligger i husets högsta gavel och jag passade på att ta några bilder av trädgården däruppifrån.

Vår nya uteplats ser riktigt mysig och fin ut uppifrån!

Till höger ser man trapporna som jag fixade denna sommar. Jag ska försöka få citrontimjan att växa på dom – det kommer att dofta härligt när man går där!

Stigen blev riktigt fin tycker jag, och perennrabatten börjar se någorlunda ut nu när jag fraktat bort ett par skottkärror ogräs.

Det var dagens program det. Annars har vi fullt upp med inskolning och alla möjliga föräldramöten och hobbyn som börjar. Jag virkar på en ny filt, är nästan klar med alla hexagoner – några kvar bara, och sen är det dags att fästa trådar. Har ett par väskor som väntar på att bli sydda och ett hemligt pyssel till hallen som jag är ivrig att gå igång med, men för tillfället försöker vi vara ute alla dagar som det bara går – tids nog blir det regnigt och ruskigt och innedagar. Då är det bra med lite såna här pysselplaner, så man ser fram emot dom regniga dagarna!

6 kommentarer

  1. Åsa med K&L

    Så fint ni har det, förstår att det är en hel del arbete bakom det!

  2. Vilket jobb ni lägger ner på trädgården, blir så fint.
    Åh att gå i din trapp och citrontimjans doft som slingrar sig i luften, wow.

    Ha en fin vecka. // Lissen

  3. Vad härligt det ser ut… och jag gillar verkligen den slingrande gången!

  4. Jag har ju sett din uteplats förr men nu ser jag ännu mer och dånar lite till. Den är FANTASTISK!!!! Jag bara MÅSTE åstadkomma något liknande! det är så vacker så jag får lite yrsel! 🙂

  5. Ja ni har så härlig trädgård, jag som inte har nån alls är allt bra avundsjuk ; )

  6. Pingback:Torsdagstema 23. maj : utsidan

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *