Halsbandet – nu med modell!

Jag har ännu inte luskat ut hur jag skall kunna ta bra självporträtt, så när min mor dök upp hemma hos oss idag så passade jag på att värva henne som modell. Såhär såg det ut när jag gjorde halsbandet, och såhär ser halsbandet alltså ut på min vackra mamma!

Det var nog en och annan pärla som jag sydde fast på det här halsbandet. Nästan så jag får lite abstinens nu när jag inte har nåt att sy på! Men bara nästan – har så många andra projekt på gång just nu.

Baksidan består av mockatyg som jag limmat fast på halsbandet. Mjukt och skönt!

Lite här och där glimmar resterna av ett gammalt halsband, ett som jag också använde till det här armbandet.

Tack för hjälpen mamma! Imorgon är det min tur att ha på mej halsbandet, och mina matchande skor. Ska bli så kul att gå på bröllop, och spännande att se brudens häftiga klänning – jag är säker på att den är alldeles underbar, hon gillar också glitter och blingbling och sånt där.

P.S. kolla in mammas snygga hårfärg! Hon har låtit sitt hår växa ut till sin naturliga hårfärg, som just nu råkar vara silver – superläckert! jag håller på med liknande projekt – skall bli intressant att se hur mitt hår ser ut om några år när det vuxit ur – ett och annat silverhårstrån har redan kommit fram, men inte alls lika snyggt som min mammas än så länge

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

7 kommentarer

  1. Oh my good vilket halsband!!! Helt underbart, vad bra att du kunde visa det på en så eminent fotomodell, jag hade svårt att se hur stort det var på bild annars:)

  2. Så sanslöst snyggt!!!! vilket jobb… jag har liksom tittat på bilderna otaliga gånger och beundrat och oooaaat och ååååhhhhat.
    Jag är imponerad och så galet förtjust!
    Hoppas du får ett mysigt bröllop.
    Kram
    Helena

  3. Ett helt underbart snyggt halsband. Roligt att se det sådär på din vackra Mamma. Såg henne för int så länge sen, och beundrade hennes hår, så fint och det passar henne bra. Skulle också gärna låta min egna hårfärg komma fram, skulle ju vara så hälsosa.t för håret. Men det är jobbigt, ser int så värst snyggt ut. Just nu är det en silvergrå utväxt i ett solblekt gulaktigt färgat hår. Hur skall man orka vänta?

  4. For et fantastisk smykke! Og for en flott mor!! Grått er flott – i alle fall i håret!

    God helg til deg!

  5. Hon är underbar fin med halsbandet! Håret matchar jättebra med de starka positiva färgerna. Glädjer mig så att få träffa er snart!

  6. Smycket är fint i sig, helt otroligt arbete. Men också din mamma är superfin. En kvinna i sina bästa år, så otroligt vacker!! Hoppas hon mår bra- för det ser hon ut att göra i alla fall!

  7. Pingback:Sagobröllop + armband | Tedags hos Tant Ninette

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *