Här ser ni ett par skönheter:

– min mamma och hennes nya symaskin!

Mamma behövde en ny symaskin och jag tipsade henne om att Singer har en ny jublieumsmodell. Hon blev såld på idén direkt, och strax hade hon en ny symaskin – en splitterny Singer (som matchar min gamla antika symaskin som står på vinden oanvänd).

Vi var och fixade och grejade lite hos mina föräldrar, men det tog så lång tid med alla andra projekt så jag hann inte alls provköra nya maskinen, fast det kliade i fingrarna vill jag lova! Den verkar vara superlätt att använda också.

Vi grejade en massa hemma hos mina föräldrar. Vi fixade bland annat den här nya anslagstavlan. Gjorde på samma sätt som dom andra anslagstavlorna jag har gjort, dvs det behövde inte sys ett enda dugg tyvärr!

Den här tavlan är beklädd med ett tyg som hette nåt Ängel har jag för mej (tror det är dom blåa vingarna som syns på bilden). Den gamla svarta anslagstavlan som hängde här tidigare har nu fått flytta till nya syhörnan, och väntar på att bli fylld med inspirationsbilder gissar jag. Mamma fick verkligen en superfin syhörna och en superfin symaskin!

5 kommentarer

  1. Oj, den symaskinen ser verkligen fin ut. En sån som gärna får stå framme!

  2. Wow, vilken häftig symaskin. Den skulle man inte tacka nej till. och så piffig anslagstavla det blev =)

  3. Oj oj vad fin..en sådan måste jag oxå få 🙂 skall definitivt sätta upp på min önskelista

  4. Synd att jag inte behöver någon ny symaskin! 🙂 Fin mamma du har!!!

  5. Verkliga skönheter. Din Mamma är alltid lika vacker och fräch o symaskinen är bara för häftig 🙂 sku gäfna villa kunna ra en såndärn anslagstavla, dom är bara så fina!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *