Midsommarafton

Brr, vilket kallt väder vi har idag! Bara för några dar sen var det härlig  varm sommar – vilken tur att det råkade vara sommar just på midsommarafton!

Vi firade en skön midsommarafton tillsammans med vänner och mina föräldrar. Barnen drack rabarbersaft och vi åt vattenmelon i sommarhettan.

Sen gick vi ut och plockade blommor till midsommarstången.

Maken grillade på sin lilla grill och stekte på sin wok. Mumsigt god mat!  Såna här gånger borde man ha mer plats i magen, men det funkade bra som rester resten av veckoslutet – vi har ätit supergott hela helgen!

Midsommarstången blev jättefin.

 

Den dansade vi runt, både Små grodorna och Jungfruskär och allt vad vi kom på. Jag har glömt en hel del ringlekar insåg jag, trots att vi alltid dansade såna varje år när vi var små! Kul var det, och sen orkade man äta lite mer också när man rört på sig 🙂

Nästa dag föll storebrorsan i familjen och bröt armen, så nu får vi lite ändra på våra sommarplaner. Tur i oturen att det är ruskigt väder – man längtar inte precis efter att sitta på stranden idag! Nästan så vi får ta och elda i kaminen, brr!

6 kommentarer

  1. Vad mysigt ni vekar ha haft det. Längtar efter värmen då jag ser alla varma bilder.

  2. Ser ut att ha varit underbart!

  3. Vilken mysig midsommar ni haft! Sommaren den kom och gick- jösses så det regnade idag!!

  4. Ååh vad fint ni har haft det under midsommaren!! Du är så otroligt kreativ och hinner med såå mycket – lyfter hatten!! Mysigt värre hemma hos er*

  5. Ih hvor ser det hyggeligt ud – Man kan helt fornemme stemningen herude på den anden side af skærmen:-)

  6. Ser riktigt härligt och midsomrigt ut, och vilket fint väder, DET händer inte alla år

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *