Glad sommarskjorta

Dags för yngsta sonen att få lite hemsytt också, så jag sydde en somrig skjorta åt honom

Huvudmaterialet är ett par gamla byxor som jag fick av min mormor för många år sedan. Hon skulle säkert vara glad om hon såg vad jag sydde av dom! Hon hade en hel massa tyger hemma, så det var alltid bara att gå förbi och botanisera när jag behövde tyg. För henne var det viktigt att man återanvände, nånting som också ligger mej varmt om hjärtat. Det känns lite extra bra att omvandla hennes gamla tyger till nåt som gör nån så glad som den här skjortan gör!

Den här skjortan är nämligen väldans populär alldeles från första sekund! En glad sommarskjorta åt en glad sommarpojke 🙂

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

4 Replies to “Glad sommarskjorta”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *