Impectas frörea

om nån vill köpa billiga fröer så lönar det sig att slå till nu!

Impecta har idag sista dagen av sin sommarrea, 40% rabatt på alla fröer.

Det går bra att köpa frön nu och så nästa år om man förvarar dom bra. Själv förvarar jag mina i frysaskar i kylskåpet (har i lite silica gel, såna där små påsar som man ibland får med om man köper väskor eller nåt liknande) och det har funkat bra hittills. Jag passade på och väntar på mitt paket med sommarblommor, grönsaksfrön och perenner, som jag kommer att så på hösten.

Denna perenna körvel har jag sått från frön från Impecta. Jag sådde den en höst och det kom upp hur många plantor som helst. Doftar gott gör den också, doftar anis!

3 Replies to “Impectas frörea”

  1. Caroline

    Ååh duktiga du! Skulle annars passa på men min ”bomullshjärna” bidrar inte alls till VAD jag skulle beställa, så får hoppa över det – trots att det vore en sparåtgärd 🙂

    Reply
  2. Sarah

    Uteplatsen blev verkligen fin! Och jag säger som Caroline att jag verkligen inte vad man borde skaffa för frön… Kanske jag borde fråga lite tips av dig, till en annan gång 🙂

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *