Fjäderägg

Åsa (Bland hö & halm) visade häromdagen på sin blogg hur hon hade beklätt kartongägg med fjädrar – så fina! Det var verkligen ett enkelt och inspirerande pyssel tyckte jag, så jag satte igång med ett kartongägg, lite fjädrar och en limpistol.

Ägget är härligt fjädrigt och lurvigt och har en stor cerise rosett runt sig. Barnen sitter och tittar på det varje dag och suckar! Det är så vackert tycker dom, och har man tur kanske påskharen har varit framme med en liten överraskning. Men rosetten skall först öppnas på påskdagen har tråkiga mamman bestämt!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

6 kommentarer

  1. Kul att du tyckte om pysslet! Har också funderat på att använda färgranna fjädrar men väntar tills barnen blir lite äldre.

  2. Ååh vad fint ägg du pysslat ihop!! Kan tänka mig att barnen är sugna på att få pilla samt öppna det 🙂

  3. Så fint..förstår att barnena är fulla av förväntning..det var dom alltid hos oss. När får vi sätta mössan fram..var den återkommande frågan före påsken varje år 🙂

  4. Vad fint det blev!

  5. en fjäder i hatten för det ägget! superfint ju 😉 barnen får klappa ägget så länge…säger en annan tråkig mamma (som inte alltid vill dela med sig av sina egna leksaker)

  6. vilket härligt ägg! superfint och härligt fluffigt! kul med enkla pyssel! kram emelie och elin

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *