Randiga kökspallen

Vi behövde en ny köksstege då den andra slutat samarbeta, så vi köpte den här pallen (Bekväm) från Ikea. Har sett den omfixad på otaliga bloggar i blogglandet så det här är inte världens originellaste ide precis, men alltså – den är ju bara så fin! fina proportioner, lätt och bekväm att använda och urenkel att fixa om på.

Jag målade pallen svart och limmade sedan på en massa pappersbitar med hjälp av lite tapetklister. Lackade sen med möbellack några varv.

Nu kan jag njuta av mina fina papper varje dag! och barnen har en bekväm pall att klättra på och sitta på. Kökspallen är i användning precis varje dag, för vår mikrougn är så högt uppe att barnen behöver hjälp för att nå den. Plus att jag inte når våra högsta skåp utan hjälp. Och precis varje gång vi använder den blir vi ju en liten gnutta gladare av dom här härliga färgerna och mönstrena!

 

This is one of my easiest DIY:s and most fun to do! I just took our plain Ikea step stool (Bekväm), painted it a matte black and then pasted on scraps of paper. Many people think that I used Washi tape, but no – everything is 100% scraps of paper! I can’t stand to throw away pretty pieces of paper, and this was the perfect project for them. I love how the step stool turned out – it is a perfect colourful addition to our kitchen.

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

15 Replies to “Randiga kökspallen”

 1. Hanna

  Sååå fin..har också sett många sådana i olika inredningstidningar..men den här är verkligen lyckad 🙂 Kan int annat än beundra dig och din fantasi, och det att du faktiskt får det gjort, vilken inspirationskälla du är 🙂 Glad vändag till dig 🙂

  Reply
  • Tant Ninette Post author

   Tack ska du ha! och man kan inte önska varandra välgång för mycket, så glad vändag till dej också! 🙂

   Reply
 2. Hanna

  PS önskade dig Glad alla hjärtans dag igår redan, kom jag på, men det kan ju int skada att göra det en gång till, eller hur? 😉 DS

  Reply
 3. Linda, Fröken S

  Jättefin! Vad snygg den blev i svart och färg! vi har en ”rosabandet-rosa” i metallicfärg hemma efter dotterns önskemål. Det känns som att det är dags att piffa till den ytterligare, papper och lack var en bra idé!

  Reply
 4. Pingback: På besök i vårt kök

 5. Pingback: Maak van een Ikea krukje een musthave | Wendy

 6. Pingback: Interieur Inspiratie 10x leuke ideeën met washi-tape - Interieur Inspiratie

 7. Pingback: 12 IKEA Bekvam Stool Ideas - Pillar Box Blue

 8. Pingback: OAD #32 - 8 DIY à réaliser avec du masking tape - Once a DIY

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *