Vårlig girlang att ladda ner

Jag ville förnya i köket utan att ändra på alltför mycket den här gången, så jag tänkte – en girlang! Jag har lite pippi på girlanger har jag märkt, och gillar att använda photoshop, så jag fixade ihop en girlang som jag skrev ut.

Om du också vill ha lite vårfint hemma, så skriv ut girlangen (länken nedan) på vanligt papper och klipp och klistra din alldeles egna girlang.

girlangtantninette

 

Regler för användning: Endast för icke-kommersiell användning. Om du vill berätta om girlangen på din blogg så får du jättegärna göra det! Länka då tillbaks till det här inlägget – lägg inte upp själva filen på din sajt, tack!

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

 

3 Replies to “Vårlig girlang att ladda ner”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *