Awards!

Jag har fått två awards som jag blev jätteglad för, Liebster Blog av Borgmästaren och One Lovely Blog award av Sarah med bloggen Lilla K. Tusen tack skall ni båda två ha för utmärkelsen! Jag är jätteglad över att ni gillar min blogg, och jättetacksam över alla kommentarer jag får här på bloggen och per mail! Just nu har jag lite fullt upp, så i stället för att skicka vidare awardsen hänvisar jag till länklistan på högersidan av bloggen (som jag borde uppdatera, har många fler fina bloggar som jag följer med, men det blir sen när jag har mer tid över).

– en helt random bild på iskristaller 🙂 Jag längtar annars otroligt mycket efter våren, och är jätteglad över att det äntligen är lite töväder!

5 kommentarer

  1. Hej!
    Jag vet inte hur jag hamnade här, jag tror att jag googlade efter något, men jag fastnade här och glömde vad det var jag sökte, och nu har jag suttit här och läst och sett på bilder och förundrats och inspirerats hela eftermiddagen – och trevligt har det varit! Blev så nyfiken när jag såg att du välkomnade kommentarer på svenska, danska, finska och engelska – för det är just mina språk. 🙂
    Välförtjänta awards – gratulerar – och tack – din blogg är fantastisk.

    • Tant Ninette

      Vad jättekul att höra! 🙂 Vad glad jag blir, och vad kul att råka på nån annan med samma språk! 🙂

  2. Vilken vacker kristallbild!!

  3. Kul att du gillade mitt lilla påskäggspyssel! 🙂 Hoppas du hinner testa, för det skulle vara kul att se din version. 🙂 (Och jag har den andra halvan kvar som jag vill göra något med också. Helst något annorlunda. 🙂 )
    Kramkram!

  4. Vad roligt! Jag gratulerar! En fantastisk bild av iskristaller. Stor kram till dig!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *