De senaste månadern har jag  fått flera fina presenter som jag vill visa.

Dom här fina julpynten kom i ett överraskningspaket från Tyskland. Oj, vad överraskad och glad jag blev! L visste det inte, men jag samlar på glaskottar till granen, och åh, så fina alla dom andra pynten är! Känner mej redan inspirerad och ser fram emot att fixa egna nya julpynt till nästa jul med hjälp av dom här.

Innan jul fick jag dom här fina washi-tejpen från Köpenhamn. Tusind tak, May-Britt! Hvor er jeg glad for dem, og har allerede brugt dem til alt muligt, men ikke altfor meget – de er altfor fine til at bruges altfor let 🙂

Så fick jag häromdagen en hög jättefina bambuskålar av min mor. Hon hade ingen aning om det, men jag har lite sådär suktat efter såna här bambuskålar, så det var verkligen en mittiprick present.

 

Det här fina hjärtat och boken fick jag av Juanita, ännu en mitt i prick-grej som J inte kunde ha anat – jag älskar nämligen att skriva i såna här små böcker, och håller precis på att skriva färdigt i min nuvarande bok och hade planerat att köpa en ny. Tusen tack!

Det var mina fina presenter det. Sånt är så kul när man blir överraskad av såna här fina mänskor. Sen blir man alltid lika glad när man ser presenterna och påminns om när man fick dom 🙂 Sånt tycker jag om, när man omges av föremål som påminner en om folk som man gillar. Bra karma!

5 kommentarer

  1. Åh vilka fina presenter! Lyckliga du!
    Kram Malin

  2. Oj så roligt med presenter!! 🙂

  3. mma, presenter är aldrig fel. Härligt med omtänksamma vänner och släktingar 🙂

  4. Åh så fina saker! Ge mig tejepen!! 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *