Bästa korven

Detta är världens bästa korv. I varje fall om man bor i ett dragigt hus och inte gillar korv och inte gillar dragiga golv. Anyways, jag tog ett ordentligt tyg som jag hade liggande i en låda, sydde ihop det på längden och sen klämde jag in så många t-shirts och andra avlagda kläder som jag fick att rymmas. Sen vek jag in ändorna på korven och band runt med ett par band.

Denna korv ligger  vid grovköksingången och ser fin ut. Passar speciellt bra till isoleringen runt dörren, som du kan se 😉

Det finns fler sätt att göra såna här korvar på. Jag passade på att återanvända gamla trasiga kläder som skulle slängas, som fyllning. Lilla K har gjort sina superfina superfint sydda korvar a la Ernst och fyllt dom med sand.

Ingen skillnad hur man gör dom så är dom verkligen väldigt välkomna i ett gammalt hus som vårt!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

11 Replies to “Bästa korven”

 1. FinaPia

  Kom till din sida då jag letade efter hur jag själv kan göra Oddbird lampa. Den du hade gjort var så fin. Du gör mycket annat spännande också.
  FinaPia.

  Reply
 2. Rebeccas DIY

  Mycket fin korv! Själv är jag inne på puffar men har inte kommit till skott än. Har också hört tipset om att stoppa med gamla kläder, och läste även någonstans att man kunde förvara vinterkläderna i sina puffar. Men det tycker jag verkar lite krångligt, det är väl på vintern man vill använda dem mest, när man sitter inne och murvlar:)
  Ha en skön lördag!

  Reply
 3. Pyssel på Torp

  Aaaaaaaaaa, jag fryser ju JÄMT om fötterna. Skulle ha skaffat en matta till vårt dragiga vardagsrum hade jag tänkt, och håller nu på att virka en (den kanske inte blir tillräckligt stor och blir kanske inte klar innan vintern är slut) men detta var ju smart med korvar i hörnen.

  Reply
 4. Pingback: Återanvända | Tedags hos Tant Ninette

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *