Barnbjudning

När det gäller barnbjudningar är jag hopplöst omodern – vi har inte ens alltid barnkalas när barnen fyller år. Borde verkligen ta mej i kragen och fixa fina kalas åt barnen, det är ju nästan därför man skaffar barn! 😉 Nå, tur att ungarna inte har så höga krav – igår hade vi barnkalas, och kalasbarnen var alla nöjda med kalaset som gick i bästa husmorslexikon-anda, dvs inte ett tema, inte nån stress, inte många maträtter och inte dyrt alls. Bara lite sådär extra kul i barnhöjd.

Vi började med att göra egna armband. Fina sommararmband blev det!

Sen var det dags för egen pizza. Pappan i familjen är superduper bra på att fixa pizza, så han gjorde pizzabottnar och så fick barnen fixa till sina egna pizzor.

Efter det blev det presentöppning och så lite filmvisning ute i trädgården. Lite hemmagjord glass blev det också (enkelt och billigt, passar vår budget m a o) med maränger och köpta marshmallows.

Kalaskillen själv var supernöjd med sitt kalas! och jag med, även om det inte var stora Star Wars-kalaset som jag hade drömt om 🙂

Nå, det kommer fler födelsedagar, så sen när jag har ork kanske vi fixar nåt större kalas med tema och allt. Den här gången blev det såhär, nästan som när jag var liten – bara mete som fattades 🙂

p.s. Jag kan inte fatta att vi redan har en 9 åring i huset!

8 kommentarer

  1. May-Britt Fredsø

    Det lyder og ser ud som en superhyggelig fødselsdag!
    ….og så er der jo nogle, der sidder her og sukker helt vildt over de der balloner!!!!!!!!!!!!!!!….er de supernemme at få fat i?
    —-og så skulle jeg lige høre….findes de som andet end bombefuglen? 😉

    • Tant Ninette

      Jeps, de findes som alle de almindelige fuglerne – de var en kämpehit på festen! Skal höre med min mor, som har köbt dem, hvor hun fik dem fra, og så vil jeg sende til jer 🙂 (dejligt her er noget som man ikke kan få i dk – jeg her prövet at finde noget sjovt krea fx, men her er slet ikke noget!)

  2. Men hallå, det låter ju som ett underbart kalas!
    Jag är grymt trött på alla dessa teman (har fem barn), så jag undrar nu vad det är för fel på att bara ha ett kalas.
    Söta bilder du bjuder på i dag!
    Kram Malin

  3. Grattis till nio åringen!
    Låter ju som ett super mysigt kalas ju. Helt perfekt!

  4. Grattis till nio-åringen säger även jag. Hela kalaset verkar ha varit helt hejdundrande..säkert helt toppen för alla som var bjudna.
    Hos oss har barnena fått lida av att int just aldrig ha haft barnkalas…det är bra om dom har haft helst ett per man. Så, sån mamma är jag…

  5. Gratulera 9-åringen i huset från oss!! Ser ut som ett hellyckat barnkalas – vem säger hur det skall vara?! 🙂 Fint kirrat hursomhelst!

  6. Låter ju som ett toppenhärligt kalas det där!!!

  7. Det låter som ett toppenkalas! På det utmärkta temat ”kalas”. Grattis till kalaskillen och hela familjen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *