Tavelvägg i hallen

Såhär ser vår hall ut just nu. Inte helt färdig, för just nu håller vi på och fixar ett badrum i övre våningen, så det där att byta ut hallräckena får vänta tills badrummet är klart. Men räckena skall alltså bytas ut, mot såna där ”järnvägsrälsräcken”, som passar lite bättre i vårt gamla hus tycker vi. Sen skall golvet målas bara det blir vår, och sen är hallen klar.

Jag har tjuvstartat hallfixandet och fixat en tavelvägg redan nu. Spikade upp alla möjliga foton och tavlor som jag hade liggande. Apan skall bytas ut, den är där bara som utfyllnad tills jag har tid att göra en sån tavla som jag vill ha där. En del ramar skall också målas, så helt färdig är tavelväggen inte.

Kul att äntligen få hänga upp mina collage och foton och annat som jag hittar!

 

Det här collaget gjorde jag för flera år sedan av allt möjligt som jag hittade hemma och så lite nonsensord klistrade ovanpå.

 

Den här är min favorit just nu – det står ”Dead fish swim with the stream”. Precis så är det tycker jag! Ja, och så skulle jag behöva fler rosa flamingon hemma känner jag 🙂

6 Replies to “Tavelvägg i hallen”

  1. Becka

    Den här rosa färgen är bara för härlig! Din man är en ”modig” och mogen karl som fattar att det är snyggt och inte sätter käppar i hjulet för en sån kulör

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *