Julgransjulstämning

I år har vi verkligen en härlig skogsgran tycker jag! Fast den här granen har vuxit långt ifrån skogen, men ändå  – med alla fåglar och kottar känns det som en liten del av skogen ändå.

Enda minuset är att jag inte alls fick plats för alla mina julpynt på granen.

Borde absolut försöka hitta en större gran till nästa år – det bästa med julgranen är julpyntet tycker jag!

Det går bra att läsa Harry Potter till skenet av en julgran 🙂

Nu iväg ut och plocka kvistar – oj, vad det har stormat ändå.

4 kommentarer

  1. Hej! Snygg gran! Har kollat in dina DIY projekt här på bloggen och det är ju inte klokt vad mycket kul! Den där rutiga tapeten tex, helt vansinnig och HÄRLIG! Bra jobbat, kram Frida

  2. Åh vad skönt att se att någon mer håller fast vid julen ett litet tag till! Alla verka ha så bråttom bort från granar och julpynt. Förstår inte riktigt varför, mörkret, kylan och rusket är ju kvar och våren dröjer länge än. Då behöver man juleljusen och alla vackra saker som hör julen till.
    Kram Rebecca

  3. Vita julgranar är så fina, jag får nog allvarligt fundera på en sådan till nästa år också! Jag sätter ut inlägget med julgranarna idag och jag tänkte länka till alla som har bloggar. Hoppas det är ok, annars får du säga till! 🙂

  4. Ja, visst var det roligt att se de olika granarna och jag förvånades också över att det var så många som hade vita granar i år! Jag har just börjat med Pinterest (du är den första jag börjat följa när jag såg logon här på din sida). Verkar lite krångligt nu innan jag kommit igång, men det är verkligen en ren inspirationsbank med otroligt fina bilder.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *