Ett riktigt konstverk

Ett riktigt äkta konstverk har flyttat in i vårt hus!

Kära Mona Lisa, äntligen har du hittat till ditt rätta hem! Okej, du är visserligen ett reklamutskick som jag haffade åt mej ur mina föräldrars pappersinsamling, men du är lika fin som originalet i mina ögon! En så fin dam ska inte hänga på nåt tråkigt museum och samla damm – du skall vara omgiven av fint rött och guldigt papper och bli beundrad av både glada mammor och kletiga barnhänder (och mindre glada mammor efter det). Och kanske prydas av en och annan mustasch eller läderlappsöron eller vad jag nu kommer på när det blir Halloween… Välkommen till vårt hus!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

5 kommentarer

  1. Vilken fin tavla man (du) kan få till av ett reklamutskick! Min man brukade kalla vår son för Mona Lisa i början – han hade precis ett sånt leende 🙂

  2. Måste bara kommentera några äldre inlägg här. Bra skrivet om riktiga familjer! Sådant som man kan vara klumpig nog att inte uppmärksamma när man inte har liknande erfarenheter men viktigt är det!

    Och verkligen fina bilder på dig, de där tagna av Kamomilla!

  3. Mona Lisa ler nog och trivs hemma hos er.
    Kul att ta tillvara reklam konst.

    Här skiner höstsolen. // Lissen

  4. Jihii, som du minns så har jag samma tavla 🙂 I like! och huu sån skrämmande bakgrund du har! 😉 Den är för kul. Man får ju halloweenfiilis!

  5. Superfint! Tänk att reklam kan bli så fint med lite fantasi.. =)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *