Flugsvampar

Jag har börjat höststäda min hobbyhörna, och det var lite väl tomt på girlanger  tyckte jag. Så jag tog och gjorde en svampgirlang som nu hänger och pyntar fönstret.

Jag skrev ut två ark med svampar. Gjorde två hål i varje svamp och trädde ett blått sammetsband igenom dom och hängde upp i fönstret.

Svampen som blev över fick bli till en dekoration i köket:

Om du också känner för att dekorera med lite svampar, så är du välkommen att ladda ner pdf-filen som jag har gjort. Svamparna går att använda som annat också har jag tänkt, små paketkort eller limma på vanliga kort till exempel. Det är bara att förminska utskriften om man vill ha dom mindre. Jag skrev ut några i 70% storlek som jag tänker använda på kort.

svampar

Det är bara att klicka på länken ovan & ladda ner dokumentet. Sen öppnar du det i nåt program som kan läsa pdf-filer och så skriver du ut det på ett tjockt papper eller vanligt papper, beroende på vad du skall ha svamparna till.

Regler för användning: Endast för icke-kommersiell användning. Om du vill berätta om svamparna på din blogg – det får du jättegärna! –  var snäll och länka tillbaks till det här inlägget. Lägg inte upp själva filen på din sajt. Tack ska du ha!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

3 kommentarer

  1. Härlig svampbakgrund här på bloggen 🙂

  2. Hvor er det bare nogle fine guirlander – Det ser så hyggeligt ud med guirlander – Overvejer kraftigt om det ikke er på tiden at vi får nogle sat op her i huset:-)

  3. Oh så tjusiga svampar! Perfekt sätt att pynta till pysselhörnan, flugsvampar piggar upp med sin rödvita färgkombo!:)
    Vad fint du har det här i din blogg, kul att hitta hit! 🙂
    Och ert kök är verkligen jättefint förstår att det blir pepparkaksreportage därifrån!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *