Några favvoblommor

Jag gillar potatisblommor! dom är bara så himla fina. Jag kan verkligen förstå varför man pyntade 1700-talsfrisyrer med just såna här blommor.

zinniorna är alldeles underbara och blommar helt fantastiskt

min pelargon får jag inte nog av märker jag. Jag trodde det inte var nåt liv i den, men här blommar den troget på dag ut och dag in.

Kolla här – små pyttesmå julrosplantor som jag drivit fram själv! Julrosen är nog (också den) en av mina favoritblommor

Äkta tantblommor måste man har när man bor i ett sånt hus som vi 🙂 Våra pelargoner blir bara finare och finare

Denna blomma gillar jag definitivt! det är en chiliblomma, den första av sitt slag. Det gäller att plocka bort första blomman på varje planta för större skörd sägs det, och jag chansar inte utan plockar bort dom och passar på att njuta lite grann samtidigt. Och tänker på vilka härliga chilifrukter vi snart kommer att få skörda!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *