Tree-hängare

Den här klädhängaren är en kopia på Tree-hängaren från Swedese, och den har vi gjort alldeles själva. Den stod tidigare i vår lägenhet i köpenhamn, men vi hade inte plats för den längre tyckte vi så nu står den i stället i mina föräldrars hall.

Jag ritade upp trädet på en tjock fanérskiva. Maken skar ut det och så målade jag det och så fäste vi det i väggen. Smart klädförvaring om man har ont om plats som vi hade i Köpenhamn, och vill ha nåt som både ser snyggt ut och är praktiskt.

7 Replies to “Tree-hängare”

 1. Petra

  Jag har suktat efter en sån där länge, länge men av någon konstig anledning har aldrig tanken slagit mig att jag kan göra en egen. Skumt… klart man kan göra en egen!
  Din var ju super! 🙂

  Reply
 2. Elisabeth

  Hej! den var verkligen jättefin!! Ska försöka mig på att göra en sån, men en lite undran… hur är den satt i väggen? eller har den någonslags fot? Vore tacksam för svar 🙂

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *