Tomater och pumpor

Jag försöker att odla på alla soliga ställen på gården, och det här är ett av dom allra soligaste – bakom ena uthuset. Här står en massa tomatplantor, alla dom som inte rymdes i växthuset. För att marken inte skall torka ut alltför fort har jag täckt den med löv och annat från komposten.

Jag har också byggt den här odlingsbädden av en massa takpannor som vi behövde förvara nånstans. Fyllde upp den med kompost ifjol och nu växer här pumpaplantor och annat. Ska bli skoj att se om det blir några pumpor också – dom får åtminstone rejält med sol och värme här i det här allra varmaste hörnet av gården.

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

2 Replies to “Tomater och pumpor”

  1. Loppan Lorum

    Det där med takpannorna var intressant. Jag har en hel hög liggande i stugans källare ”i reserv”. Men de borde ju absolut kunna användas till nåt bättre… Kanske ett rabarberland?

    Reply
  2. Lilith

    Kan tipsa om att det är jättebra att täcka jorden med gräsklipp också! Det håller jorden fuktig längre, gödslar och så håller det mycket av ogräset borta också. Det här kör vi med i alla rabatter och det är jättebra. 🙂

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *